opony.com.pl
strona główna forum
Wypowiedź

Kupiłem zimówki z innej bajki :)

Gość: Zimny 2005-11-15 odpowiedz usuń

No właśnie nabyłem dziś ciekawe zimówki Dunlopa za 185 zł za szt. :) (185/70/14) To te gumki , teoretycznie nie sprzedawane na europejski rynek. http://www.tirerack.com/survey/SurveyComments.jsp?additionalComments=y&tireMake=Dunlop&tireModel=Graspic+DS-2&commentStatus=P Jednak w Krakowie dostępne za całkiem miły pieniądz :) , z 5 letnią gwarancją. Jeździ ktoś na tym ? Tak z ciekawości pytam bo przecież już nabyłem. Ale te gumy produkowane są od zeszłego roku i poprzedni sezon zimowy już przejeździły. Opinie zza wielkiej wody sobie czytam , ale czy ktoś u nas też ma jakieś opinie ? Moje jak na razie to: Na suchym w temp. 5-10 st. w miarę OK, ale bez rewelacji której się nie spodziewałem bo powinny rozwinąć skrzydła przy "minus" i śniegu. Mieszkam w południowej części Krakowa i głównie poruszam się na południe :) Góry i doliny okolice Kalw. Zeb. , Zakopane , Żywiec . W zimie jeżdżę spokojnie i często do miejsc , gdzie pług nie zagląda , zresztą choć w Krakowie mieszkam to do mnie pług nie zagląda :) Wydaje mi się że dokonałem trafionego zakupu. Ale to w praniu wyjdzie . A użytkowników w/w opon proszę o opinię.

Kupiłem zimówki z innej bajki :) - Gość: Zimny 2005-11-15
Re: Kupiłem zimówki z innej bajki :) - Gość: Zimny 2005-11-15
Re: Kupiłem zimówki z innej bajki :) - Gość: Kris 2005-11-29
Re: Kupiłem zimówki z innej bajki :) - Gość: Janusz 2006-01-24
Re: Kupiłem zimówki z innej bajki :) - Gość: janusz 2006-01-25
Re: Re: Kupiłem zimówki z innej bajki :) - Gość: piotrek 2005-12-15
© 1998-2009 OPONEO.PL S.A.